Mor Gıdalar geliştirilmesinin temel amacı, toplumda görülen kronik hastalıkların etkilerini azaltmak ve daha sağlıklı bir toplum inşa etmektir.
Başta Mor Ekmek olmak üzere, geliştirdiğimiz tüm Mor gıdalarımızı her yaştan birey güvenle kullanabilir.
Doğada bulunan kırmızı ve mor sebze ve meyve özlerinin ileri teknolojik yöntemlerle saflaştırılması sonucu elde edilen antosiyaninlerce zengin Mor Ekmek, çok güçlü bir antioksidan kaynağıdır.
Mor Ekmek ve tüm mor gıda ürünlerimiz ile özellikle kan şekeri problemi yaşayanların, nefes darlığı çekenlerin, kalp ve damar sorunları olanların, obezite, diyabet ve kanser ile savaşanların, yüksek tansiyon, erken yaşlanma ile başlayan unutkanlık gibi yaşam kalitemizi düşüren pek çok kronik rahatsızlığın tedavisine yardımcı olabilmeyi hedefliyoruz.
Düzenli Mor Ekmek ve mor gıda ürünlerimizi kullanarak daha zinde, enerjik ve kaliteli bir yaşam sürebilmek artık mümkün.