Mor renk, kırmızı sebze meyvelerdeki aktif bileşenlerin doğal renginden geliyor. Aslında sebze ve meyvelerde sağlığımıza faydalı olan kısım şekerli olan kısım değil, rengini veren doğal kısımdır.
Fonksiyonel gıdaların içeriğinde kırmızı & mor sebze ve meyve özlerinden elde edilen ve sağlığımıza faydaları binlerce bilimsel yayına konu olan antosiyaninler (renk pigmentleri) vardır. Bu nedenle üretilen unlu mamuller de mor bileşenlerce zenginleştirilmiş olduğu için mor renktedir.
Yüksek teknoloji kullanılarak saflaştırıldığı için yapılan ürünün lezzetinde ve kokusunda bir değişiklik olmamaktadır. Mor Ekmek ve diğer mor renk unlu mamullerimizin tadı ve kokusu aynı, sadece rengi farklıdır.
Sentetik herhangi bir kimyasal içermeyen, %100 doğal ve tamamen ülke kaynaklarımız ile üretilen %100 yerli bir üründür.