İçindekiler: Buğday Unu, Siyez Unu (%40), Su, Mormix (Meyve ve sebze özleri), Maya, Tuz
Alerjenler: Gluten içerir.
Mor Ekmek fonksiyonel bir gıdadır.
Mor Ekmek doğal bir antioksidan kaynağıdır.
Mor Ekmek, bilimsel etkileri yapılan araştırmalar ve klinik çalışmalar ile ispatlanmış olan daha sağlıklı bir yaşama ulaşmada etkinlik gösteren fonksiyonel bir gıdadır.
Mor Ekmek, metabolik fonksiyonlarımız üzerinde ilave faydalar sağlayan ve kan şekerimizi dengeleyen fonksiyonel bir gıdadır.
Mor Ekmek, kardiyovasküler hastalıklar ve nörodejenaratif bozukluklardan korunmaya yardımcı olan ve bilimsel çalışmalar sonucu üretilen fonksiyonel bir gıdadır.
Mor Ekmek düzenli kullanıldığında insan sağlığını olumlu yönde etkiler.
Mor Ekmek antosiyanin deposudur.
Mor Ekmek sağlıktır.
Mor Ekmek bilim ve yüksek teknoloji ürünüdür.
Mor Ekmek kalp dostudur.
Mor Ekmek obezite için bir kalkandır.
Mor Ekmek daha sağlıklı bir gelecektir.
Mor Ekmek zindelik verir.
Mor Ekmek enerji verir.
Mor Ekmek, doğada bulunan güçlü antosiyanin kaynağı yaban mersini, ekşi karadut, nar, kırmızı soğan kabuğu, vişne, patlıcan, böğürtlen ve siyah havuç özlerinin içinde bulunan faydalı bileşenlerin ileri ve yüksek teknolojik yöntemlerle saflaştırılıp ekmeklik una katılması ile üretilmektedir.
Mor Ekmek düzenli tüketildiğinde sağlığımızı korur ve güçlendirir.
Mor Ekmek vücutta oluşan oksidatif stresi azaltarak hücrelerin yenilenmesini sağlar.
Mor Ekmek içerdiği antioksidanlar sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir.
Mor Ekmek kan şekerini dengeler.
Mor Ekmek tamamen doğal ve ülke kaynaklarımızla üretilen yerli bir gıdadır.
Perşembe günü 14:00’dan sonra verilen siparişler, ürünlerinizin tazeliğini koruması için pazartesi günü kargoya verilecektir.
admin –
Mor ekmek siyez mormix ile üretilmiştir. Mor ekmek siyez hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. Mor renkli ürünler, antosiyaninlerin etkilerinden dolayı “düşük glisemik indekse” sahiptirler. Düşük glisemik indeks demek, tüketilen gıdanın sindiriminin %20 oranında yavaşlatılması ve böylece daha dengeli bir kan şekeri değerlerine ulaşılması anlamına gelmektedir.